Rulada din foi de napolitane

 


INGREDIENTE

Umplutură

1 margarină

2 ouă

25o g zahăr

100 g ciocolată pentru gătit

25-g biscuiți

50 g stafide

100 g nuci

Aroma de rom și coaja de lămâie dacă se dorește

2 foi de napolitană


PREGĂTIREA:

În primul rând, puneți napolitanele între cârpe umede pentru a le înmuia. Pune stafidele intr-un castron si toarna putin rom peste ele.

Topiți o margarină, 2 ouă întregi și zahărul la abur.

Cand se topesc margarina, ouale si zaharul adaugam ciocolata, biscuitii feliati sau rupti grosier, stafidele inmuiate in rom si nuca tocata.

Amestecam pana se omogenizeaza totul bine si la final adaugam zeama de lamaie si mai mult rom daca se doreste.

Când napolitanele se înmoaie frumos, întindeți amestecul pe ele și rulați-le într-un rulou. Asigurați-vă că nu mai există aer în ele.

Servire:

Se pot adăuga bomboane jeleu sau banane cu ciocolată, dacă se dorește.

Comentarii