INGREDIENTE
Umplutură
1 margarină
2 ouă
25o g zahăr
100 g ciocolată pentru gătit
25-g biscuiți
50 g stafide
100 g nuci
Aroma de rom și coaja de lămâie dacă se dorește
2 foi de napolitană
PREGĂTIREA:
În primul rând, puneți napolitanele între cârpe umede pentru a le înmuia. Pune stafidele intr-un castron si toarna putin rom peste ele.
Topiți o margarină, 2 ouă întregi și zahărul la abur.
Cand se topesc margarina, ouale si zaharul adaugam ciocolata, biscuitii feliati sau rupti grosier, stafidele inmuiate in rom si nuca tocata.
Amestecam pana se omogenizeaza totul bine si la final adaugam zeama de lamaie si mai mult rom daca se doreste.
Când napolitanele se înmoaie frumos, întindeți amestecul pe ele și rulați-le într-un rulou. Asigurați-vă că nu mai există aer în ele.
Servire:
Se pot adăuga bomboane jeleu sau banane cu ciocolată, dacă se dorește.
Comentarii
Trimiteți un comentariu